banner

Bouwtekening

Het gewenste ontwerp wordt door BraBouw Woonadvies uitgewerkt in diverse bouwtekeningen die benodigd kunnen zijn voor verschillende doeleinden. Zo zijn er bouwtekeningen nodig voor een beoordeling door welstand, om een omgevingsvergunning aan te vragen, om één of meerdere prijsaanbieding bij de aannemer(s) op te kunnen vragen of om het bouwplan uiteindelijk goed te kunnen laten realiseren. U bepaalt zelf welke bouwtekeningen u wilt laten vervaardigen en hoe u deze wilt ontvangen. Op papier of digitaal (pdf), 2D/3D, zwart-wit of in kleur, het is allemaal mogelijk bij Brabouw Woonadvies.

Indien er bruikbare tekeningen beschikbaar zijn van de bestaande situatie maken we daar natuurlijk dankbaar gebruik van. Zijn er echter geen tekeningen beschikbaar dan helpen wij natuurlijk ook graag met opvragen van de tekeningen bij de gemeente of het inmeten en vervaardigen van nieuwe tekeningen.

Brabouw Woonadvies ondersteunt u ook gaarne bij het aanvragen en verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning. Wij nemen u graag de zorg uit handen door uw bouwplan zo snel en goed mogelijk door de ambtelijke molen te begeleiden. Desgewenst stemmen wij uw bouwplan van tevoren af met de gemeentelijk welstandscommissie en toetsen uw bouwvoornemen aan het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Onze ruime ervaring met bouwregelgeving en gemeentelijke organisaties helpen u om voor uw bouwplan snel en efficiënt de benodigde vergunning te verkrijgen.