banner

over BraBouw Woonadvies

BraBouw Woonadvies richt zich volledig op de wensen van haar klanten. Door het aanbieden van een breed pakket aan diensten worden klanten optimaal begeleid bij het vaststellen, uitwerken en realiseren van de door hen gewenste verbouwing of uitbreiding. Door de fexibele aanpak bepalen klanten zelf bij welke onderdelen zij graag ondersteuning wensen en welke ze liever in eigen beheer houden.

Deze integrale aanpak maakt BraBouw Woonadvies tot een bijzonder geschikte partner voor alle woningbezitters. In goed overleg wordt het optimale bouwplan opgesteld. De klant bepaalt hierbij zelf de gewenste uitgangspunten als bouwstijl, afwerkingsniveau en prijsklasse. Nadat het bouwplan is uitgewerkt kan BraBouw Woonadvies ook behulpzaam zijn bij de aanbesteding, uitvoering en oplevering van het bouwplan.

BraBouw Woonadvies is centraal gevestigd in Midden-Brabant en biedt van daaruit haar diensten aan in de gehele provincie Noord-Brabant. Door de compacte opzet van het bureau en de beperkte overheadkosten is BraBouw Woonadvies bovendien in staat haar diensten aan te bieden tegen uiterst scherpe tarieven. Niettemin staan wij als geen ander voor kwaliteit, vakbekwaamheid en een individuele benadering.  Wij informeren u graag  persoonlijk en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en tarieven.