banner

Ontwerp

Een goed ontwerp is de basis van elk succesvol bouwproject. Een ontwerp waarin de woonwensen van de klant centraal staan en vertaalt worden naar ruimtelijke dimensies in een stijl die past bij de klant en zijn woonomgeving. Door middel van een grondige intake probeert Brabouw Woonadvies samen met u de randvoorwaarden en uitgangspunten van uw woonwensen zo helder mogelijk te definiƫren waarna het ontwerpproces kan aanvangen. Afhankelijk van het type project en de wensen van de klant worden achtereenvolgens een voorlopig en/of definitief ontwerp gemaakt en aan u voorgelegd.
Geheel naargelang de wensen van de klant wordt hierbij gebruik gemaakt van moderne 2- en 3-dimensionale tekentechnieken die ons in staat stellen alle facetten van het ontwerp zo duidelijk mogelijk naar naar u te presenteren. Pas wanneer de klant volledig tevreden is met het aangeboden ontwerp wordt overgegaan tot een verdere uitwerking van het bouwplan.

BraBouw Woonadvies voorziet u uiteraard graag van advies bij het gezamenlijk vaststellen van het optimale ontwerp. Kennis van moderne en klassieke bouwmethoden, materialen en ontwerpstijlen maken Brabouw Woonadvies hierbij tot een ideale sparringpartner voor al uw creatieve woonideeƫn. Naast het ontwerpen van de bouwkundige schil, is Brabouw Woonadvies u desgewenst ook gaarne van dienst bij het ontwerpen van de afwerking of inrichting van uw bouwplan.